2005-12-26 (hétfő), Gyoma - T-Boy

További fellépők: Nasmith

Utolsó koncertünk idén, némi pezsgődurrogtatás is volt, nomeg sok hideg és hó...


2005-12-09 (péntek), Orosháza, Bajnok söröző

További fellépők: Bartfire, Nézőpont Kérdése

Első koncertünk Csabival! Becsülettel megállta a helyét, nem is vele volt gond, hanem néhány kedves helyi fiatallal, akik végig Fekyt zaklatták koncert közben, valamint az erősítőjét is sikerült úgy elállítgatniuk, hogy néhány számot kénytelenek voltunk egy gitárral lenyomni.


2005-11-25 (péntek), Hangony - Műv.Ház

További fellépők: Ecliptica

Olyan messze mentünk, hogy azt hittük, soha nem érünk oda. De aztán mégis, kicsit nagy is volt az arcunk, hogy egyből jöttek a helyi srácok segíteni pakolni, meg megmutatták a kocsmát meg a falut. Aztán megkérdezték, hogy mi a zenekarunk neve... :-)
De a koncert jól sikerült, volt nagy zúzás is, majd megpróbáltunk aludni is olyan 4 körül, nem sikerült, így 8-kor elindultunk haza, és visszafele sem volt közelebb...


2005-11-11 (péntek), Szarvas - Zebra Club

További fellépők: Neck Sprain

Teljesen jó volt, sokan is voltak, mozgolódás is volt. Sajnos technikai problémák is adódtak a basszus részéről, így sokszor meg kellett állni a műsorral.


2005-10-29 (szombat), Mezőtúr - Locomotiv

További fellépők: Nasmith

Nagyon régen nem voltunk már itt, úgyhogy meg is lepődtünk azon, hogy milyen jól fel lett tuningolva a hely. A koncert viszont nem volt egy maradandó élmény, de Nasmith-ék nagyon durván nyomták!


2005-10-21 (péntek), Szeged - RockClub

További fellépők: Replika

Egy rossz szavunk sem lehet a közönségre, végre igazán jól beindult mindenki! Mi sem hibáztunk (nagyot), benzinköltségünk is lett, érdekes emberekkel is találkoztunk, szóval minden OK volt! :-)


2005-10-13 (csütörtök), Békéscsaba - Black-Jack söröző

További fellépők: Klakk

Jó kis buli volt, meglepiként a QVA project is fellépett két szám erejéig, és ahhoz képest, hogy a nyáron játszottunk utoljára együtt, sikerülhetett volna rosszabbra is... :-)


2005-09-22 (csütörtök), Orosháza

Eötvös tér (szabadtéri, ingyenes)

Pár kisgyermek biztosan megállt a fejlődésben a környéken, de akkor is nagyon jó volt itt játszani, azért is mert régen nem csináltunk már ilyet, meg azért is, mert elvégre orosháziak vagyunk szegről-végről!


2005-02-19 (szombat), Budapest - Kék Yuk

További fellépők: Insane

Régen nem koncerteztünk már, és volt egy húrszakadásunk is, szóval volt már jobb.. :)


2005-02-05 (szombat), Budapest - Balázs Show
A közel öt órás várakozást és az isssszzzonnyyúúkőkemény biztonsági embereket leszámítva érdekes kaland volt. Biztos jó lesz valamire... :)

< 2006

2004 >


Következő koncertünk:

(jelenleg nincsen, nézz vissza később!)


Te vagy a -ik látogató!
Utolsó módosítás dátuma: 2007. 05. 28.